Программа кандидата в народные депутаты Украины Авдеевой Лилии Геннадьевны

пятница, 24 октября 2014 г.

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД «ВО «БАТЬКІВЩИНА»

Я, Авдєєва Лілія Геннадіївна, йду до Верховної Ради України по одномандатному округу No 170, в якому проживаю та очолюю територіальну організацію політичної партії «ВО «Батьківщина» Московського району м. Харкова. Маючи досвід громадської діяльності та тривалий контакт з громадою, розраховую на підтримку та зобов'язуюся гідно представляти інтереси виборців Харківщини.

Першочерговою метою в умовах складної політичної ситуації вважаю збереження національної єдності і цілісності України та встановлення миру по всій її території. Тому перші законодавчі акти та постанови, які мають бути прийняті Верховною Радою України, повинні бути направлені на захист життя та здоров’я кожного громадянина. Питання обороноздатності країни, реабілітації та підтримки учасників бойових дій на Сході та їх сімей, забезпечення потреб та умов безпеки мирного населення в зоні АТО є ключовими та невідкладними.

Важливою умовою на шляху демократичного розвитку та євроінтеграційних прагнень України є реформа в системі державного управління. А саме надання юридичного статусу територіальним громадам, представницькі органи яких повинні отримати відповідні повноваження та фінансову самостійність. Дійове народовладдя, гарантоване 5 ст. Конституції України, має стати механізмом боротьби з такими ганебними явищами в суспільстві, як хабарництво, тотальне порушення прав громадянина судовими та правоохоронними органами, зневага до потреб та прагнень громадської спільноти. Національний та місцевий референдуми – невід’ємне право пересічного громадянина впливати на шляхи розвитку держави у стратегічних питаннях.

Демократизація суспільства неможлива без багатьох громадських ініціатив, врахування думки більшості активних та талановитих громадян. Тому в законотворчій діяльності, зобов’язуюся перш за все взаємодіяти з представниками громадських об'єднань, враховувати досвіт та пропозиції лідерів громадської думки. Активні мешканці району повинні стати моїми помічниками та радниками.

Однією з найбільш актуальних вражаючих та небезпечних загроз українського суспільства є корупція на всіх рівнях державного управління. Єдиним механізмом подолання цієї хвороби вважаю прозоре та зрозуміле законодавство, створення умов, при яких порушення закону стає неприйнятним для більшості громадян, а порушення його призведе до неминучої відповідальності. Запорукою цієї відповідальності має стати всебічний контроль громадськості за діяльністю влади.

У своїй багаторічній практиці керування опозиційною командою в Московському районі Харкова я намагалась незламно відстоювати позиції своєї політичної сили. Але коли мова йде про захист інтересів громадян, я завжди готова знаходити компромісні рішення та співпрацювати з представниками усіх демократичних сил. Проведення чесних, демократичних виборів вважаю головною метою своєї діяльності протягом останніх десяти років.

Як депутат Верховної Ради, докладу максимум зусиль для підтримки законодавчих ініціатив, що дозволять:
  • забезпечити незворотній процес інтеграції України в європейський правовий, діловий, інформаційний, науковий, освітній, культурний простір відповідно до Угоди про Асоціацію з ЄС;
  • провести реформу місцевого самоврядування, значно розширивши права регіонів;
  • створити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу;
  • забезпечити підтримку вітчизняного виробника на державному рівні;
  • підвищити пенсії, зарплати та соціальні виплати до європейського рівня;
  • посилити гарантії та зобов’язання держави щодо надання соціальних послуг населенню, а саме в сфері медичного обслуговування, якісної освіти, правового захисту та забезпечення справедливого правосуддя.
Ви завжди зможете звернутися до мене!
Я обов’язково стану на захист Ваших інтересів.

Україна переможе!

Комментариев нет:

Отправить комментарий