Программа кандидата в народные депутаты Украины Авдеевой Лилии Геннадьевны

пятница, 24 октября 2014 г.

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД «ВО «БАТЬКІВЩИНА»

Я, Авдєєва Лілія Геннадіївна, йду до Верховної Ради України по одномандатному округу No 170, в якому проживаю та очолюю територіальну організацію політичної партії «ВО «Батьківщина» Московського району м. Харкова. Маючи досвід громадської діяльності та тривалий контакт з громадою, розраховую на підтримку та зобов'язуюся гідно представляти інтереси виборців Харківщини.

Першочерговою метою в умовах складної політичної ситуації вважаю збереження національної єдності і цілісності України та встановлення миру по всій її території. Тому перші законодавчі акти та постанови, які мають бути прийняті Верховною Радою України, повинні бути направлені на захист життя та здоров’я кожного громадянина. Питання обороноздатності країни, реабілітації та підтримки учасників бойових дій на Сході та їх сімей, забезпечення потреб та умов безпеки мирного населення в зоні АТО є ключовими та невідкладними.

Важливою умовою на шляху демократичного розвитку та євроінтеграційних прагнень України є реформа в системі державного управління. А саме надання юридичного статусу територіальним громадам, представницькі органи яких повинні отримати відповідні повноваження та фінансову самостійність. Дійове народовладдя, гарантоване 5 ст. Конституції України, має стати механізмом боротьби з такими ганебними явищами в суспільстві, як хабарництво, тотальне порушення прав громадянина судовими та правоохоронними органами, зневага до потреб та прагнень громадської спільноти. Національний та місцевий референдуми – невід’ємне право пересічного громадянина впливати на шляхи розвитку держави у стратегічних питаннях.

Демократизація суспільства неможлива без багатьох громадських ініціатив, врахування думки більшості активних та талановитих громадян. Тому в законотворчій діяльності, зобов’язуюся перш за все взаємодіяти з представниками громадських об'єднань, враховувати досвіт та пропозиції лідерів громадської думки. Активні мешканці району повинні стати моїми помічниками та радниками.

Однією з найбільш актуальних вражаючих та небезпечних загроз українського суспільства є корупція на всіх рівнях державного управління. Єдиним механізмом подолання цієї хвороби вважаю прозоре та зрозуміле законодавство, створення умов, при яких порушення закону стає неприйнятним для більшості громадян, а порушення його призведе до неминучої відповідальності. Запорукою цієї відповідальності має стати всебічний контроль громадськості за діяльністю влади.

У своїй багаторічній практиці керування опозиційною командою в Московському районі Харкова я намагалась незламно відстоювати позиції своєї політичної сили. Але коли мова йде про захист інтересів громадян, я завжди готова знаходити компромісні рішення та співпрацювати з представниками усіх демократичних сил. Проведення чесних, демократичних виборів вважаю головною метою своєї діяльності протягом останніх десяти років.

Як депутат Верховної Ради, докладу максимум зусиль для підтримки законодавчих ініціатив, що дозволять:
  • забезпечити незворотній процес інтеграції України в європейський правовий, діловий, інформаційний, науковий, освітній, культурний простір відповідно до Угоди про Асоціацію з ЄС;
  • провести реформу місцевого самоврядування, значно розширивши права регіонів;
  • створити сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу;
  • забезпечити підтримку вітчизняного виробника на державному рівні;
  • підвищити пенсії, зарплати та соціальні виплати до європейського рівня;
  • посилити гарантії та зобов’язання держави щодо надання соціальних послуг населенню, а саме в сфері медичного обслуговування, якісної освіти, правового захисту та забезпечення справедливого правосуддя.
Ви завжди зможете звернутися до мене!
Я обов’язково стану на захист Ваших інтересів.

Україна переможе!

Лилия Авдеева за честные выборы




Волонтер — это не профессия, а состояние души




Они мало спят, редко едят, у них катастрофически не хватает времени. Они мудры и проницательны, принципиальны и ответственны, им не платят зарплату и не дают отпусков, они вкладывают личные средства... Для них нет ничего невозможного. Они волонтеры. И это состояние души. В дождь и зной, под пулями, под грохот рвущихся снарядов они обязательно доставят помощь украинским бойцам — отцам и братьям, мужьям, сыновьям, землякам...

Последние пять месяцев Лилия Авдеева на собственной «шкуре» испытала, что такое волонтерская работа. Вместе с группой волонтеров она ездила в зону АТО, помочь нашим бойцам и поддержать их боевой дух. Приобретали и привозили все то, что необходимо бойцам — форму, технику, продукты питания, медицинские препараты. «Война это всегда тяготы и лишения», — говорит Лилия Авдеева. «Важно, чтобы наши ребята-воины были обеспечены всем необходимым. Многие из них сменили комфортную жизнь на «гражданке» на непростые солдатские будни в полевых условиях. Поэтому, иногда так хотелось «побаловать» их чем-то домашним, вкусненьким... Так, в жару была придумана военно-полевая окрошка, куры-гриль и прочие быстрые деликатесы. ..» Были в таких поездках и совсем «неординарные события» — в Краматорске сыграли свадьбу. Боец повел в ЗАГС девушку-волонтера. К месту бракосочетания молодые подкатили на БТРе.

В зоне АТО Лилия Авдеева познакомилась с группой волонтеров из общественной организации «Компас». Сегодня, объединив усилия, продолжают помогать украинской армии, налаживая логистику поставок необходимого на передовую. «Сегодня время волонтеров. Молодых, ответственных людей, в которых в столь трудное для страны время, а мы фактически столкнулись с войной, проснулись удивительные качества — доброта, сострадание, готовность пожертвовать и личным временем, и бизнесом ради того, чтобы помочь солдатам — защитникам наших жизней. В Украине волонтерство стало своеобразным очищением общества от агрессии, от непонимания. И, пожалуй, это один из первых шагов к позитивным изменениям в обществе, где демократические ценности наконец-то обретают осязаемый смысл», — уверена Лилия Авдеева.

Действительно, нужно иметь железную волю, чтобы не сломаться, не бросить начатое на полпути. Не сдались ребята и после того, как ночью в одном из переулков Дебальцево попала под обстрел «труженица-Нива», на которой доставляли помощь в зону АТО. К счастью, никто не пострадал. Вернувшись в Харьков, «Нива» стала символом волонтерского движения - раненая, но не сдавшаяся, она служит примером и напоминанием, сколь опасным делом занимаются волонтеры. Лилия Авдеева обещает: «Ниву» обязательно починят, и снова будет ездить с помощью на передовую.

Три раза в неделю (понедельник, среда, суббота) в районе ТЦ «Караван» и «Дафи» ребята-волонтеры собирают помощь добровольческим батальонам и другим военным подразделениям. С приходом холодов потребностей стало больше. В первую очередь, это теплая форма, термобелье, спальники, карематы. Не менее важны противогрибковые, противопростудные, жаропонижающие и кровоостанавливающие препараты. И как всегда актуальны — жестяные консервы, кофе, чай, старые мобильники с зарядкой, пополнения счета, средства гигиены и конечно же сигареты (к советам Минздрава о вреде курения прислушаемся потом, когда закончится война).